Moedermaatschappij groep
ANWR GROUP
Cooperatieve service organisatie
www.anwr-group.com
 
Aandeelhhouder
GOLDKRONE LECOMBI B.V.
GOLDKRONE GmbH
uw internationale partner
www.goldkrone.org
 

ANWR GROUP eG


GOLDKRONE LECOMBI B.V. is een dochter van GOLDKRONE Lederwaren-Handelsgesellschaft mbH. GOLDKRONE is gevestigd in Mainhausen, in Duitsland. Aandeelhouder van GOLDKRONE is ANWR GARANT International GmbH. De moedermaatschappij ANWR GROUP is een sterk en onafhankelijk samenwerkingsverband van rendabele en sterke schoenen-, sport- en lederwarenwinkels. De leden van ANWR GROUP eG en de vakhandelspartners van de overige bedrijven binnen het concern maken hier deel van uit. Als coöperatief georganiseerd samenwerkingsverband ontwikkelt de handelscoöperatie samen met de handelaars de merken van de toekomst. Efficiëntie en innovatie staan hierbij centraal.
Met een handelsvolume van meer dan 8 miljard euro behoort de ANWR GROUP tot de toonaangevende Europese handelscoöperaties. Meer dan 6.000 bedrijven in de schoenen-, sport- en lederwarenbranche met bijna 11.200 verkooplocaties maken gebruik van het veelzijdige aanbod aan goederen, marketing en diensten. Een groot aantal samenwerkingsverbanden in de middenstand maakt gebruik van de financiële diensten van de groep in het kader van de centrale regulering.
De samenwerkingsverbanden binnen de ANWR GROUP concentreren zich op de begeleiding en advisering van de leden, op de optimalisatie van levering en handelsvoorwaarden, op de ondersteuning bij marketingactiviteiten en op de organisatie van beurzen. De financiële dienstverleners en de centrale reguleringspartners ondersteunen de handelaars bij financieringskwesties. De strategieën van de afzonderlijke dochtermaatschappijen zijn gebaseerd op de doelstellingen van de ANWR GROUP.
Colofon   •   Privacyverklaring   •   Sitemap   •   Routebeschrijving   •   Agenda   •   Contact