Heeft u vragen?
Alfons De Jaeghere
Voorstelling POS promoties
Telefon  +49 (0)170/24 454 49
E-Mail E-Mail schrijven
 
Bert Bartels
country manager
BeNeLux
Telefon  +31 (0)76/501 6110
E-Mail E-Mail schrijven

POS - Point of Sale


Speciale aanbiedingen
Heeft u plannen voor een jubileumverkoop, een opruiming of inventarisuitverkoop, of misschien voor seizoensacties of de opening van een nieuwe winkel? Wij kunnen u hierbij advies geven. We plannen voor u en samen met u welke reclame belangrijk is en hoeveel goederen en personeel u nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat uw actie een groot succes wordt.
Goedereninformatie
Een goed werkend goedereninformatiesysteem is voor u de perfecte ondersteuning bij de analyse van uw verkopen, bij het aansturen van uw inkoop en bij het indelen van uw winkelruimte. Verbeter uw productiviteit en uw rendement en onderbouw uw intuïtie met de juiste cijfers. Wij helpen bij de keuze en zorgen voor de juiste partners.
Opleiding en scholing
Het is vandaag de dag belangrijker dan ooit om zelf een gemotiveerd voorbeeld te zijn voor uw medewerkers. Wij bieden u opleidingen aan voor eigenaars en leidinggevenden. Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan voor werknemers door middel van scholing over onderwerpen als het aanspreken van klanten, verkooptechnieken en de afhandeling van klachten.
Colofon   •   Privacyverklaring   •   Sitemap   •   Routebeschrijving   •   Agenda   •   Contact